schedule

Sunday04/14
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Taylor T.
  • Full Body - Afrobeats & Amapiano (inner thighs & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Taylor T.
  • Advanced Supersolid 65min
    8:00am - 9:05am (65 min)
    Maggie G.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Cianna P.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Cianna P.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Cianna P.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Sarafina L.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Sarafina L.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Sarafina L.
Monday04/15
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & triceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Nick S.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Nick S.
  • Full Body - Big Sean + J.Cole (outer glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Cianna P.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Taylor T.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Taylor T.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Taylor T.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Cianna P.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jeff M.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Jeff M.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Mckenzie C.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Mckenzie C.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Dario A.
  • Full Body - Drake vs. Future (outer glutes & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Dario A.
Tuesday04/16
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Channing A.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Channing A.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Cianna P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Cianna P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Cianna P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Taylor T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Taylor T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Jeremy F.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Jeremy F.
  • Full Body - [solidcore] x On Raffle (center glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Dario A.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Dario A.
  • Full Body - John Summit + Friends (center glutes & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Samantha R.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Samantha R.
Wednesday04/17
  • Off-Peak Full Body - Evolution of Taylor (hamstrings & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Ben H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Maggie G.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Maggie G.
  • Full Body - A$AP Rocky vs. Rihanna (hamstrings & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Maggie G.
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Cianna P.
  • Full Body (hamstrings & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Cianna P.
  • Full Body - Hot Pop Remix (hamstrings & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jeff M.
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jeff M.
  • Full Body (hamstrings & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Barnaby B.
  • Full Body (hamstrings & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Barnaby B.
  • Full Body - EDM Mix (hamstrings & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Maya D.
  • Full Body - Kygo (hamstrings & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Maya D.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Connell O.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Connell O.
Thursday04/18
  • Full Body - [solidcore] x On Raffle (leg wrap & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Dario A.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Dario A.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Dario A.
    3 of 18 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Cianna P.
    5 of 18 open
  • Full Body - (Taylor's Version) (leg wrap & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Cianna P.
    5 of 18 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Barnaby B.
    13 of 18 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Barnaby B.
    13 of 18 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jeremy F.
    14 of 18 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Jeremy F.
    14 of 18 open
  • Full Body - Coachella Saves (leg wrap & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Jill H.
    6 of 18 open
  • Full Body - Coachella Saves (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jill H.
    10 of 18 open
  • Full Body - Trap & Rap Thursdays (leg wrap & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Samantha R.
    6 of 18 open
  • Full Body - Trap & Rap Thursdays (leg wrap & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Samantha R.
    6 of 18 open
Friday04/19
  • Off-Peak Full Body - R&B Flashback Friday (hamstrings & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Maya D.
    7 of 18 open
  • Full Body - Hip Hop Hour (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Maya D.
    5 of 18 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Maya D.
    3 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Dario A.
    6 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Dario A.
    1 of 18 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Dario A.
    9 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Tianah J.
    12 of 18 open
  • Full Body - Girl Groups (hamstrings & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Taylor T.
    8 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Jeremy F.
    15 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Jeremy F.
    12 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sarafina L.
    11 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sarafina L.
    12 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sarafina L.
    8 of 18 open
Saturday04/20
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Barnaby B.
    14 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Barnaby B.
    9 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jill H.
    7 of 18 open
  • Full Body - Young Money (inner thighs & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jill H.
    0 of 18 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Jill H.
    8 of 18 open
  • Full Body - Maya + Nick Team Teach (inner thighs & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Maya D.
    6 of 18 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Maya D.
    6 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Neyla C.
    12 of 18 open
  • Advanced Full Body - Membership Required (inner thighs & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Nick S.
    1 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Jeff M.
    15 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Jeff M.
    15 of 18 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you’ll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android