Sunday02/25
  • Full Body (leg wrap & arm wrap) - Rise and Rave
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Sue K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Sue K.
  • Advanced Supersolid 65min
    9:00am - 10:05am (65 min)
    Lily L.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Lily L.
  • 30min Express: Core + Lower Body
    11:20am - 11:50am (30 min)
    Lily L.
Monday02/26
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lily L.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Lily L.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Claudia H.
  • Full Body (center glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Claudia H.
  • Full Body (center glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Sue K.
  • 30min Express: Core + Lower Body
    1:05pm - 1:35pm (30 min)
    Lily L.
  • Full Body (center glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Harrison B.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Harrison B.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Judy L.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Judy L.
Tuesday02/27
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jill H.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Lily L.
  • Buns + Guns
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Lily L.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Kat H.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Kat H.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lily L.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Tianah J.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Tianah J.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Tianah J.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Tianah J.
  • Full Body (outer glutes & chest) - Taylor Swift Tuesday
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Julia H.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Julia H.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Art P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Art P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Harrison B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Harrison B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Taylor C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Taylor C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lily L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Lily L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Lauren D.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Lauren D.
Thursday02/29
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Maggie G.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Maggie G.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Lily L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Lily L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Harrison B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Harrison B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Tianah J.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Tianah J.
  • Foundation50: Build Your Basics
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Sue K.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Drake v. Lil Wayne v. Rihanna
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Sue K.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Art P.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Art P.
Friday03/01
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Julia H.
  • Full Body (hamstrings & biceps) - Miley Cyrus
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Julia H.
  • Full Body (hamstrings & biceps) - 99's & 2000's
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Tianah J.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Taylor C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Taylor C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Taylor C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (hamstrings & biceps) - cowgirls and cowboys
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Claudia H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Claudia H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Kylie Z.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Kylie Z.
Saturday03/02
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Claudia H.
  • Full Body (leg wrap & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Claudia H.
  • Advanced Supersolid 65min
    9:00am - 10:05am (65 min)
    Maggie G.
  • Full Body (leg wrap & back)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Maggie G.
  • Full Body (leg wrap & back) - Meek Mill in the Morning
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    Maggie G.
  • Full Body (leg wrap & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Julia H.
    7 of 20 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    1:35pm - 2:25pm (50 min)
    Julia H.
    9 of 20 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    2:40pm - 3:30pm (50 min)
    Kat H.
    16 of 20 open
  • Full Body (leg wrap & back) - 90's /00's Hip Hop
    3:45pm - 4:35pm (50 min)
    Kat H.
    14 of 20 open