what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Conner J.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Sam G.
  • Arms + Abs
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Sam G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Maddie K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:50pm - 1:40pm (50 min)
    Maddie K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Maddie K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Maddie K.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kyleigh M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kyleigh M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sam G.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Sam G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sam G.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Katie M.
  • Arms + Abs
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Katie M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Elisabeth M.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    8:40pm - 9:30pm (50 min)
    Elisabeth M.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Elisabeth M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Dimple M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Dimple M.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Nick S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nick S.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Christina K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Christina K.
  • Arms + Abs
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Caitlin K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Conner J.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:40pm - 9:30pm (50 min)
    Conner J.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Advanced
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Anne M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sam G.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Sam G.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Marisa B.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Marisa B.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Christina K.
  • Arms + Abs
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Maddie K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Maddie K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Elisabeth M.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:40pm - 9:30pm (50 min)
    Elisabeth M.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Caroline G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Stefania P.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Stefania P.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Stefania P.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Christina K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Christina K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Sam G.
  • Arms + Abs
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Sam G.
  • Foundations
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Rebecca P.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Sarafina H.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    8:40pm - 9:30pm (50 min)
    Sarafina H.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Rebecca P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Rebecca P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sam G.
  • Arms + Abs
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Sam G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sam G.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Caitlin K.
  • Arms + Abs
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Caitlin K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kyleigh M.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Kyleigh M.
Saturday08/13
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Christina K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:35am - 9:25am (50 min)
    Christina K.
  • Arms + Abs
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Stefania P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Stefania P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Elisabeth M.
  • Foundations
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Stefania P.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Elisabeth M.