Sunday05/12
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Liddy K.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Liddy K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Liddy K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Sam M.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Sam M.
  • Full Body - "Hey Mamas" (hamstrings & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Toni Marie A.
  • Foundation50: Build Your Basics
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Toni Marie A.
  • Full Body - Graduation Season Anthems (hamstrings & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Mary Kate J.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Mary Kate J.
  • Full Body - Remixes (hamstrings & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Alethea M.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Alethea M.
Monday05/13
  • Full Body - Wake + Shake (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Mary Kate J.
  • Full Body - Justin Bieber (inner thighs & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Mary Kate J.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Mary Kate J.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Morgan R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Morgan R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Toni Marie A.
  • coach-in-training
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Anne C.
  • coach-in-training
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Anne C.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Toni Marie A.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Toni Marie A.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Ryan R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Ryan R.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Ryan R.
Tuesday05/14
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Sam M.
  • Advanced Supersolid 65min
    7:00am - 8:05am (65 min)
    Sam M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Sam M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Toni Marie A.
  • Foundation50: Build Your Basics
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Toni Marie A.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Morgan R.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Toni Marie A.
  • Full Body - hip hop (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body - Snoop Dogg vs Usher vs Lil Jon (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body - Usher x Rhianna (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Mary Kate J.
  • coach-in-training
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Anne C.
Wednesday05/15
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:05am (5 min)
    Julia B.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Julia B.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Mary Kate J.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Valentina F.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Valentina F.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Toni Marie A.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Toni Marie A.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Morgan R.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Morgan R.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Bode R.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Bode R.
Thursday05/16
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Julia B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Mary Kate J.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Valentina F.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Valentina F.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Toni Marie A.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Toni Marie A.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Morgan R.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Toni Marie A.
  • Full Body - Beyoncé vs Lady Gaga (center glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body - Throwback Thursday (center glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Mackenzie H.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Mackenzie H.
Friday05/17
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Sam M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Sam M.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Sam M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Alethea M.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Morgan R.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Morgan R.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Morgan R.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Ryan R.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Ryan R.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Ryan R.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Bode R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Bode R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Liddy K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Liddy K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Abby M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Maddie K.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Maddie K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Bode R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Bode R.
    9 of 15 open