what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Supersolid *ADVANCED*
    7:45am - 8:50am (65 min)
    Laur H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Laur H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Mackenzie H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    April C.
  • $15 coach-in-training
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Robert S.
  • $15 coach-in-training
    1:25pm - 2:15pm (50 min)
    Robert S.
Monday08/08
  • $15 coach-in-training
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Robert S.
  • $15 coach-in-training
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Robert S.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    David R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    David R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    April C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Nolen M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Nolen M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Kristina D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Kristina D.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Tara Z.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Tara Z.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Kymberlee H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Valentina F.
  • Arms + Abs
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Tara Z.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Laur H.
  • $15 coach-in-training
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Robert S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Mekia L.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Kristina D.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Laur H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Tara Z.
  • Arms + Abs
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Tara Z.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nadia B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Nadia B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Nadia B.
  • Foundations
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Mekia L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Robert S.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Tara Z.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Tara Z.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Tara Z.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Valentina F.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nadia B.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Emily B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Emily B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Kristina D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Kristina D.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Mekia L.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Laur H.
  • Buns + Guns
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Laur H.
  • Private Class
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Laur H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Tara Z.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Conner J.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Conner J.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Kristina D.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Mekia L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Mekia L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Mekia L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Valentina F.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    Valentina F.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Kristina D.