schedule

Sunday08/07
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    7:25am - 8:15am (50 min)
    Remy B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Remy B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Briana D.
  • Supersolid *ADVANCED*
    10:40am - 11:45am (65 min)
    Briana D.
  • Arms + Abs
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kris C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Kris C.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Conner J.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Conner J.
Monday08/08
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kris C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kris C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Kymberlee H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Bailey R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Bailey R.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    3:25pm - 4:15pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Rachel S.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Rachel S.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Mackenzie H.
Tuesday08/09
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Briana D.
  • Buns + Guns
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Briana D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Yemi A.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Yemi A.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Yemi A.
  • 30min Express: Core + Upper Body
    1:20pm - 1:50pm (30 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Arms + Abs
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Mackenzie H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Mackenzie H.
Wednesday08/10
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Emily B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Emily B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Yemi A.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Bailey R.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    3:25pm - 4:15pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Kris C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Kris C.
Thursday08/11
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Briana D.
  • Arms + Abs
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Briana D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Jessica R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Jessica R.
  • Buns + Guns
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Buns + Guns
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Mackenzie H.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Emily B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    David R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Jessica R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Jessica R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Emily B.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:25pm - 4:15pm (50 min)
    Remy B.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Remy B.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Mackenzie H.
Saturday08/13
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Yemi A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Emily B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Emily B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Bailey R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Bailey R.
  • Foundations
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Lynnci B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Jessica R.