what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Caroline G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Caroline G.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Caroline G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Caroline G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Marisa B.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Marisa B.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Christina K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Christina K.
  • Buns + Guns
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sarah D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Conner J.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Taylor C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Taylor C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sarah D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Sarah D.
  • Arms + Abs
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Sarah D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Taylor C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Julia B.
  • 30min Express: Core + Lower Body
    8:40pm - 9:10pm (30 min)
    Julia B.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Stefania P.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Stefania P.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Sarah D.
  • Arms + Abs
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sarah D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Caroline G.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Julia B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Julia B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Nick S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body (hamstrings & triceps) - Beyoncé vs Rihanna
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Taylor C.
  • 30min Express: Core + Upper Body
    8:40pm - 9:10pm (30 min)
    Taylor C.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Hip Hop Friday
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Stefania P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Stefania P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Marisa B.
  • 30min Express: Core + Upper Body
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Anthony M.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Anthony M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Anthony M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Anthony M.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Taylor C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Taylor C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Julia B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Julia B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Sarah D.
  • Foundations
    1:25pm - 2:15pm (50 min)
    Sarah D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Marisa B.
  • 30min Express: Core + Lower Body
    3:45pm - 4:15pm (30 min)
    Marisa B.