Sunday05/26
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Jael C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Jael C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Jael C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Stephanie B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Stephanie B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Darby R.
  • Coach-In-Training
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Alanna T.
  • Coach-In-Training
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Alanna T.
Monday05/27
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Stephanie B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Stephanie B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Caitlin H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Caitlin H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Christina J.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Christina J.
Tuesday05/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Renata B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Renata B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Nierra M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Nierra M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Christina J.
    1 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Christina J.
    1 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Stephanie B.
    4 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Stephanie B.
    7 of 14 open
Wednesday05/29
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Renata B.
    0 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Renata B.
    0 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Nierra M.
    2 of 14 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Nierra M.
    5 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jael C.
    5 of 14 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Jael C.
    7 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Jael C.
    3 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Jael C.
    0 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Christina J.
    3 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Christina J.
    0 of 14 open
Thursday05/30
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Renata B.
    0 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Renata B.
    0 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Jael C.
    3 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Jael C.
    3 of 14 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    10:20am - 11:15am (55 min)
    Jael C.
    2 of 14 open
  • Coach-In-Training
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Pam A.
    9 of 14 open
  • Coach-In-Training
    12:25pm - 1:15pm (50 min)
    Pam A.
    10 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Nierra M.
    0 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Nierra M.
    0 of 14 open
Friday05/31
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Renata B.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Renata B.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Caitlin H.
    0 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nierra M.
    0 of 14 open
  • 30min Express: Core + Obliques
    1:00pm - 1:30pm (30 min)
    Nierra M.
    4 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Stephanie B.
    5 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Stephanie B.
    5 of 14 open
Saturday06/01
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Kelly M.
    0 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Kelly M.
    0 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Caitlin H.
    0 of 14 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Nierra M.
    6 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Nierra M.
    6 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Christina J.
    4 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Christina J.
    5 of 14 open