Sunday05/12
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Roxana J.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Roxana J.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Ashley F.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Susana K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Susana K.
Monday05/13
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Rebecca H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Rebecca H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Natalia d.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Susana K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Susana K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Emily V.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Gabrielle M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:45pm - 4:35pm (50 min)
    Emily V.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:45pm - 5:35pm (50 min)
    Kelly M.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    5:45pm - 6:35pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:45pm - 7:35pm (50 min)
    Cristy C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Cristy C.
Tuesday05/14
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Kayla T.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Roxana J.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Roxana J.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Natalia d.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Rebecca H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Rebecca H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Susana K.
  • Full Body (outer glutes & back)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Susana K.
  • Full Body (outer glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Emily V.
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:45pm - 4:35pm (50 min)
    Emily V.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:45pm - 5:35pm (50 min)
    Rebecca H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:45pm - 6:35pm (50 min)
    Emma S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:45pm - 7:35pm (50 min)
    Emma S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Cristy C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:45pm - 9:35pm (50 min)
    Isaac M.
Wednesday05/15
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Sydney K.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Sydney K.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Rebecca H.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Rebecca H.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Natalia d.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Rebecca H.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Emily V.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Gabrielle M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    3:45pm - 4:35pm (50 min)
    Susana K.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:45pm - 5:35pm (50 min)
    Roxana J.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:45pm - 6:35pm (50 min)
    Roxana J.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:45pm - 7:35pm (50 min)
    Emily V.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Emily V.
Thursday05/16
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Susana K.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Susana K.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Gabrielle M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Gabrielle M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    3:45pm - 4:35pm (50 min)
    Susana K.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:45pm - 5:35pm (50 min)
    Roxana J.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:45pm - 6:35pm (50 min)
    Emma S.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:45pm - 7:35pm (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Isaac M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:45pm - 9:35pm (50 min)
    Gabrielle M.
Friday05/17
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Sydney K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Sydney K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Roxana J.
  • Full Body - AAPI Heritage Month (leg wrap & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Emily V.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Kelly M.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Susana K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Gabrielle M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:45pm - 4:35pm (50 min)
    Emily V.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:45pm - 5:35pm (50 min)
    Gabrielle M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:45pm - 6:35pm (50 min)
    Gabrielle M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:45pm - 7:35pm (50 min)
    Gabrielle M.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Sydney K.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kat G.
  • Full Body- Guilty Pleasures (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Rebecca H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Sofia C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Emily V.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Emily V.
    12 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Susana K.
    11 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Susana K.
    7 of 16 open