what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Marisa H.
  • SUPERSOLID ADVANCED- It's my birthday!
    8:45am - 9:50am (65 min)
    Marisa H.
  • Buns & Abs
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Natalie M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:35pm - 1:25pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:40pm - 2:30pm (50 min)
    Josianne G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:45pm - 3:35pm (50 min)
    Josianne G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Josianne G.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Chelsea C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Chelsea C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Chelsea C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Josianne G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Josianne G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Josianne G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    1:35pm - 2:25pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    3:20pm - 4:10pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Natalie M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Natalie M.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kat G.
  • Buns & Abs
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Natalie M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    1:35pm - 2:25pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Adriana O.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Adriana O.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:40pm - 8:30pm (50 min)
    Josianne G.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Natalie M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Natalie M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    1:35pm - 2:25pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Chelsea C.
  • Buns & Abs
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Chelsea C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Chelsea C.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Chelsea C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Chelsea C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Chelsea C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    1:35pm - 2:25pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Adriana O.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Adriana O.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Natalie M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Natalie M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Kelly M.
  • Buns & Abs
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    1:35pm - 2:25pm (50 min)
    Erin M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Kelly P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Adriana O.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Adriana O.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Chelsea C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:15am - 9:10am (55 min)
    Chelsea C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Chelsea C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Kat G.
  • Arms + Abs
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Kat G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:35pm - 1:25pm (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:40pm - 2:30pm (50 min)
    Kelly M.