Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Daniella S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:25am - 10:15am (50 min)
    Daniella S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Allie H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:35am - 12:25pm (50 min)
    Allie H.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Amanda P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Allie H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Allie H.
  • Buns + Guns (ADVANCED)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Taylor R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Taylor R.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Daniella S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Daniella S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Daniella S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Daniella S.
Wednesday08/10
  • $10 coach-in-training
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Liz B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Amanda P.
  • $10 coach-in-training
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Liz B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Allie H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Allie H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Allie H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Allie H.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ashley S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Ashley S.
  • $10 coach-in-training
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Ellah H.
  • $10 coach-in-training
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ellah H.
  • Full Body (hamstrings & triceps) (ASAP Rocky & Rihanna)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Ashley S.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jen C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Jen C.
  • Buns + Abs (ADVANCED)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jen C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Ashley S.
Saturday08/13
  • Foundations
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Jourdan T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:25am - 10:15am (50 min)
    Jourdan T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Jourdan T.
  • $10 coach-in-training
    11:35am - 12:25pm (50 min)
    Liz B.
  • $10 coach-in-training
    12:40pm - 1:30pm (50 min)
    Liz B.