Sunday08/07
  • Buns + Guns (ADVANCED)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Taylor R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Taylor R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Jourdan T.
  • Foundations
    11:40am - 12:30pm (50 min)
    Jourdan T.
  • $10 coach-in-training
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Cassidy L.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lisa W.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Jen C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Jen C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jen C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:50pm - 5:40pm (50 min)
    Ellie D.
  • Buns + Guns (ADVANCED)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Ellie D.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lisa W.
  • Buns + Guns (ADVANCED)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Lisa W.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Kady R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Kady R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kady R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Jourdan T.
  • Buns + Guns (ADVANCED)
    6:45pm - 7:35pm (50 min)
    Jourdan T.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kady R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Kady R.
  • Arms + Abs (ADVANCED)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kady R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Brandon K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Brandon K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:50pm - 5:40pm (50 min)
    Ellie D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Ellie D.
Thursday08/11
  • Buns + Guns (ADVANCED)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ellie D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Ellie D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Kady R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Kady R.
  • Buns + Abs (ADVANCED)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kady R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kady R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Daniella S.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ashley S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Ashley S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kady R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Kady R.
  • ADVANCED Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kady R.
  • $10 coach-in-training
    4:50pm - 5:40pm (50 min)
    Cassidy L.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kady R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Ellie D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Ellie D.
  • Full Body (center glutes & chest) (RENAISSANCE LISTENING PARTY)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Brandon K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:40am - 12:30pm (50 min)
    Brandon K.