Sunday02/25
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Daniel M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Daniel M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Julia W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Julia W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Gisella P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Gisella P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Alexa B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:00pm - 4:40pm (40 min)
    Alexa B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap) - [centered] Sunday
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Julie P.
  • Advanced Supersolid 65min
    6:00pm - 7:05pm (65 min)
    Julie P.
Monday02/26
  • 30min Express: Core + Lower Body
    5:20am - 5:50am (30 min)
    Daniel M.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Daniel M.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Maggie C.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Maggie C.
  • Full Body (center glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Matthew H.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Matthew H.
  • Full Body (center glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lydia E.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lydia E.
  • 30min Express: Core + Obliques
    2:45pm - 3:15pm (30 min)
    Rylee A.
  • Buns + Guns
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Rylee A.
  • Full Body (center glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Rylee A.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Daniel M.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Daniel M.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Julia W.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Julia W.
Tuesday02/27
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Louisa G.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Louisa G.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Louisa G.
  • Buns + Abs
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lydia E.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lydia E.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Rylee A.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Rylee A.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Rylee A.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Tiasa K.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Tiasa K.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Talia L.
  • Buns + Abs
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Talia L.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Thea C.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Thea C.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Selah M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Selah M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Julia W.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Julia W.
  • Buns + Guns
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Talia L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Talia L.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Matthew H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Matthew H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Rylee A.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Rylee A.
  • Buns + Guns
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Rylee A.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Julia W.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Julia W.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Julia W.
Thursday02/29
  • Arms + Abs
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Louisa G.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Louisa G.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Louisa G.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Rylee A.
  • Full Body (center glutes & triceps) - clubbing in the 90's
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Rylee A.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Gisella P.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Gisella P.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Gisella P.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Lydia E.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lydia E.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Daniel M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Daniel M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Julia W.
  • Foundation50: Build Your Basics
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Julia W.
Friday03/01
  • 30min Express: Core + Upper Body
    5:20am - 5:50am (30 min)
    Julie P.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Julie P.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Julie P.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Mary L.
    0 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Mary L.
    0 of 17 open
  • Buns + Abs
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Mary L.
    4 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lydia E.
    7 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lydia E.
    6 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Chris L.
    6 of 17 open
  • Buns + Guns
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Chris L.
    5 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Daniel M.
    6 of 17 open
  • Arms + Abs
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Daniel M.
    6 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Selah M.
    7 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Selah M.
    6 of 17 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Selah M.
    6 of 17 open
Saturday03/02
  • Buns + Abs
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Maggie C.
    6 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Maggie C.
    3 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Mary L.
    2 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Mary L.
    0 of 17 open
  • Buns + Guns
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Julie P.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Julie P.
    5 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Julie P.
    6 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Matthew H.
    9 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back) - [centered] saturday
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Matthew H.
    10 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Matthew H.
    7 of 17 open