what is [solidcore]?

A Pilates workout unlike any you have ever done before. 50 minutes of slow and controlled full-body resistance training to burn fat and build lean muscle. Our Pilates studio is located in Baltimore, Maryland.

schedule

Sunday01/23
  • Vaccine Required - Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Morgan H.
  • Vaccine Required - Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Morgan H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Erika L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Erika L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Gabriella M.
  • Vaccine Required - Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Gabriella M.
Monday01/24
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Morgan H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Morgan H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Erica S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Erica S.
  • Vaccine Required - Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Erica S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Gabriella M.
  • Vaccine Required - Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Gabriella M.
Tuesday01/25
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Kim D.
  • Vaccine Required - Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kim D.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kim D.
  • Buns + Guns
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sierra M.
  • Off-Peak Foundations
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Sierra M.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Erica S.
  • Vaccine Required - Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Morgan H.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Erika L.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Erika L.
Wednesday01/26
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Gabriella M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Gabriella M.
  • Vaccine Required - Full Body (outer glutes & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Danielle D.
  • Arms & Abs
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Danielle D.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Danielle D.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Erica S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Brooke K.
Thursday01/27
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Erika L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Erika L.
  • Foundations
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Erica S.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Danielle D.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Erica S.
  • Vaccine Required - Full Body (center glutes & triceps)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Danielle D.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Danielle D.
Friday01/28
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kim D.
    0 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kim D.
    5 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Joshua P.
    3 of 12 open
  • Vaccine Required - Full Body (hamstrings & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Joshua P.
    5 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Joshua P.
    3 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Brooke K.
    5 of 12 open
  • Vaccine Required - Full Body (hamstrings & back)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Brooke K.
    1 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Brooke K.
    4 of 12 open
Saturday01/29
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Danielle D.
    0 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Danielle D.
    0 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Kim D.
    0 of 12 open
  • Vaccine Required - Full Body (leg wrap & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Kim D.
    0 of 12 open
  • Vaccine Required - Full Body (leg wrap & chest)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Gabriella M.
    2 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Gabriella M.
    3 of 12 open