Sunday05/26
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jennifer P.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jennifer P.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Megan B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Zoe S.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Zoe S.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Zoe S.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Zoe S.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Caroline R.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Caroline R.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Pamela C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Pamela C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Megan B.
Monday05/27
  • 30min Express : Core + Lower Body (center glutes)
    6:30am - 7:00am (30 min)
    Melissa P.
  • Advanced Supersolid 65min
    7:10am - 8:15am (65 min)
    Melissa P.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Jailen W.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Jailen W.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Pamela C.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Pamela C.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Katy K.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Katy K.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Charlotte L.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Charlotte L.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Lexy A.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Lexy A.
Tuesday05/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Lindsey A.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Lindsey A.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Megan B.
  • 30min Express : Core + Lower Body (inner thighs)
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Nyra C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lexy A.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lexy A.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Maggie M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Maggie M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Maggie M.
Wednesday05/29
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Sophia P.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Sophia P.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Jamie H.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Meghan L.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Nyra C.
    2 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Nyra C.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Katy K.
    3 of 16 open
  • 30min Express: Core + Obliques
    12:30pm - 1:00pm (30 min)
    Katy K.
    5 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Sophia P.
    6 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Sophia P.
    4 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Nyra C.
    3 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Nyra C.
    3 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Karli S.
    1 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Karli S.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Anthony R.
    3 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Anthony R.
    5 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Anthony R.
    6 of 15 open
Thursday05/30
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Melissa P.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Melissa P.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Charlotte L.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Charlotte L.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Nyra C.
    4 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Megan B.
    5 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Megan B.
    4 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Nyra C.
    5 of 16 open
  • 30min Express : Core + Lower Body (outer glutes)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Nyra C.
    7 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Sophia P.
    2 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Sophia P.
    3 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Zoe S.
    6 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Zoe S.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Zoe S.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Pamela C.
    3 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Pamela C.
    5 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Pamela C.
    8 of 16 open
Friday05/31
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Caroline R.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Caroline R.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Jamie H.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Jamie H.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Nyra C.
    1 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Nyra C.
    7 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Megan B.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Megan B.
    7 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Megan B.
    8 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Nyra C.
    6 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Kiah R.
    8 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kiah R.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kiah R.
    5 of 16 open
  • Full Body - Melissa + Pam Team Teach (leg wrap & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Melissa P.
    1 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Melissa P.
    6 of 16 open
Saturday06/01
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Nyra C.
    5 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Nyra C.
    5 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Kimber R.
    1 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Kimber R.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kimber R.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Kiah R.
    3 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kiah R.
    8 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Kiah R.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Melissa P.
    6 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Melissa P.
    11 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Caroline R.
    7 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Caroline R.
    12 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Caroline R.
    5 of 16 open
  • coach-in-training
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Galen Q.
    3 of 6 open
  • coach-in-training
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Galen Q.
    3 of 6 open