schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Brittany S.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Bri C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Brittany S.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Mandy S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Mandy S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap) - Eminiem x MGK Theme Sweat
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Jessica P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jessica P.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Hair Ball Theme Sweat
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Robin N.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Robin N.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - 2010 Hits Theme Sweat
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Mandy S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Mandy S.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Maddy S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Mandy S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Amber S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Dallas T.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Jade E.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Jade E.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Mandy S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Haylee S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Mandy S.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Brenna L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Jessica P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Jessica P.