what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Torie S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Torie S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Caity R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Caity R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Connell O.
  • Off Peak - Arms + Abs
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Connell O.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    .
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & biceps)
    1:35pm - 2:25pm (50 min)
    Caity R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:40pm - 3:30pm (50 min)
    Caity R.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Caity R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Caity R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Stacey H.
  • Buns + Guns
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Alyson H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Alyson H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:25pm - 6:25pm (60 min)
    Madison K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Madison K.
  • $15 coach-in-training
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Rebecca G.
Tuesday08/09
  • Arms + Abs
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Tori M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Tori M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Julia K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Julia K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Diana W.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Diana W.
  • $15 coach-in-training
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Rebecca G.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Connell O.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Connell O.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Torie S.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Tori M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Tori M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Caity R.
  • Buns + Abs
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Alyson H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Alyson H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Madison K.
  • Buns + Guns
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Madison K.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Diana W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Diana W.
  • Buns + Guns
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Julia K.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Julia K.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Torie S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Torie S.
  • Arms + Abs
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Torie S.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Tori M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Tori M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Diana W.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Diana W.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Diana W.
Saturday08/13
  • Off Peak - Full Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Stacey H.
  • Arms + Abs
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Julia K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Stacey H.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & chest)
    1:35pm - 2:25pm (50 min)
    Diana W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    2:40pm - 3:30pm (50 min)
    Diana W.