Sunday08/07
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Emma S.
  • super [solid] - read me
    10:05am - 11:10am (65 min)
    Emma S.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Emma S.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Emma S.
  • Buns + Guns
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Jill E.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jill E.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Marcie R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Marcie R.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Marcie R.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Marcie R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jill E.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Dominique L.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Dominique L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:05am - 6:50am (45 min)
    Dominique L.
  • Off-Peak Arms + Abs
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Marcie R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jill E.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Sarah S.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Marcie R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Marcie R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jill E.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Dominique L.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Sarah S.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sarah S.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Marcie R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Marcie R.