Sunday05/19
  • Full Body - Starts with J (center glutes & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Lia B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Lia B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Naya B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Naya B.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Naya B.
Monday05/20
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ana H.
    1 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Ana H.
    0 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Naya B.
    4 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Naya B.
    5 of 12 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Naya B.
    6 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kaila B.
    4 of 12 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Naya B.
    3 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lia B.
    3 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lia B.
    5 of 12 open
Tuesday05/21
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Helen D.
    0 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Helen D.
    0 of 12 open
  • Full Body - The New New (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Helen D.
    0 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kaila B.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Kaila B.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Helen D.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lauren L.
    0 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lauren L.
    0 of 12 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lauren L.
    2 of 12 open
Wednesday05/22
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Helen D.
    0 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Helen D.
    0 of 12 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Helen D.
    5 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kaila B.
    5 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Kaila B.
    7 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Naya B.
    5 of 12 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Naya B.
    6 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Callie P.
    5 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Callie P.
    5 of 12 open
Thursday05/23
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ana H.
    0 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Ana H.
    0 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Lauren L.
    1 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Lauren L.
    2 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Naya B.
    5 of 12 open
  • Full Body - Millennials Unite (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lauren L.
    5 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Naya B.
    5 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lia B.
    3 of 12 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lia B.
    6 of 12 open
Friday05/24
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ana H.
    0 of 12 open
  • Full Body (center glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Ana H.
    5 of 12 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Naya B.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kaila B.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Kaila B.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Naya B.
    6 of 12 open
  • Full Body (center glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Naya B.
    6 of 12 open
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Nicole T.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Callie P.
    7 of 12 open
Saturday05/25
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Helen D.
    0 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Helen D.
    0 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Ana H.
    3 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Ana H.
    3 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Callie P.
    9 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Callie P.
    8 of 12 open