schedule

Sunday05/12
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Amanda T.
  • Full Body - Not a regular Mom but a cool Mom (hamstrings & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Amanda T.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Alex B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Alex B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Alex B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Alex B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Abigail W.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Abigail W.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Abby P.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    JaJa H.
Monday05/13
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Alex M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Alex M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Kali D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Michelle M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Haley C.
  • coach-in-training
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Juliana E.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Julia C.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Julia C.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Rhea R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Rhea R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Julia C.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Abby P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Gabi B.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Gabi B.
Tuesday05/14
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Zaneta W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Zaneta W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Dani I.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Dani I.
  • Off-Peak Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Meghan R.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Zoye P.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Zoye P.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Annie N.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Annie N.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Haley C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Haley C.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Alex B.
  • 30min Express: Core + Upper Body (back)
    8:30pm - 9:00pm (30 min)
    Alex B.
Wednesday05/15
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Alex M.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Thomas C.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Thomas C.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Michelle M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Michelle M.
  • coach-in-training
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Juliana E.
  • coach-in-training
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Juliana E.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Julia C.
  • Off-Peak Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Julia C.
  • Off-Peak Full Body - Bollywood Bangers (hamstrings & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Rhea R.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Rhea R.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Amanda T.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Amanda T.
Thursday05/16
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & shoulders)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Rachel E.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Rachel E.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (shoulders)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Thomas C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Julia C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Julia C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Heather H.
  • 30min Express: Core + Obliques
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Heather H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Sarah F.
  • 30min Express: Core + Upper Body (shoulders)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Sarah F.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Michelle M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Michelle M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Amanda T.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Amanda T.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Alex B.
  • 30min Express: Core + Lower Body (center glutes)
    8:30pm - 9:00pm (30 min)
    Alex B.
Friday05/17
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Heather H.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Heather H.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Alex M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Alex M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Heather H.
  • 30min Express: Core + Lower Body (leg wrap)
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Heather H.
  • Off-Peak Full Body - Zoye's 100th Celebration (leg wrap & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Zoye P.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Zoye P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Haley C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Haley C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Abby P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Abby P.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Alex B.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Haley C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Haley C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Sarah F.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Sarah F.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Abby P.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Abby P.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Alex B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Gabi B.
    11 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Gabi B.
    5 of 14 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Zoye P.
    6 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Zoye P.
    7 of 14 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android