Sunday05/26
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Amanda T.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Amanda T.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Maddie K.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Maddie K.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & shoulders)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Alex B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Bruna K.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Alex B.
Monday05/27
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Amanda T.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Amanda T.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Heather H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Heather H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Alex M.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Alex M.
  • Advanced Supersolid 65min
    1:30pm - 2:35pm (65 min)
    Fiona M.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Emily E.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Emily E.
Tuesday05/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Sandra D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Bruna K.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Bruna K.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Amanda T.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Dani I.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Dani I.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Zoye P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Zoye P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Heather H.
  • Full Body - Justin Bieber (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Heather H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Haley C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Haley C.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Alex B.
  • 30min Express: Core + Upper Body (arm wrap)
    8:30pm - 9:00pm (30 min)
    Alex B.
Wednesday05/29
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Thomas C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Thomas C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Michelle M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Michelle M.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Julia C.
  • Off-Peak Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Julia C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Rhea R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Rhea R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Bruna K.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Bruna K.
Thursday05/30
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Fiona M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Fiona M.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Thomas C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Julia C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Julia C.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Zoye P.
  • 30min Express: Core + Obliques
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Zoye P.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Abigail W.
  • 30min Express: Core + Upper Body (back)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Michelle M.
    4 of 14 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Zoye P.
    6 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Zoye P.
    4 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Amanda T.
    0 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Amanda T.
    3 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Amanda T.
    1 of 14 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (outer glutes)
    8:30pm - 9:00pm (30 min)
    Amanda T.
    5 of 14 open
Friday05/31
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Heather H.
    6 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Heather H.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Alex M.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Alex M.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Heather H.
    5 of 14 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (leg wrap)
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Heather H.
    5 of 14 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Zoye P.
    6 of 14 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Zoye P.
    10 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Haley C.
    6 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Haley C.
    3 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Abby P.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Abby P.
    5 of 14 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Axé O.
    3 of 14 open
Saturday06/01
  • Full Body - 2000's Pop Punk (hamstrings & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Abigail W.
    4 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Bruna K.
    0 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Bruna K.
    0 of 14 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Abby P.
    2 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Abby P.
    5 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Purvaja P.
    9 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Gabi B.
    10 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Gabi B.
    10 of 14 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Zoye P.
    6 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Zoye P.
    10 of 14 open