schedule

Sunday04/14
  • Full Body - Beychella - Slate Milk Giveaway (inner thighs & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Alex C.
  • Full Body -Doja Cat x Nicki x Megan (inner thighs & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Alex C.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Sara S.
  • Full Body - Corechella 2024 - EDM Hits (inner thighs & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Sara S.
  • Full Body - Lana Del Rey (inner thighs & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Emily H.
  • Full Body - Tyler, The Creator - [ ] Beanie Raffle! (inner thighs & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Emily H.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Emily H.
  • Full Body - Corechella 2024 - Lil Uzi Vert vs Doja Cat (inner thighs & chest)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Grace C.
  • Full Body - LuluLemon Raffle (inner thighs & chest)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Grace C.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Grace C.
  • Full Body - But Make It Stagecoach (inner thighs & chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Sandra D.
  • Full Body - Slate Milk Giveaway (inner thighs & chest)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Sandra D.
Monday04/15
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Alex C.
  • Full Body - 2000s Female Pop (outer glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Alex C.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Alex C.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Anna-Maria C.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Grace C.
  • Foundation50: Build Your Basics
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Grace C.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sandra D.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Sandra D.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Dominique B.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Dominique B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Emily H.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Emily H.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Nabiha A.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Nabiha A.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Nabiha A.
Tuesday04/16
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Emily H.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Emily H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Emily H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Alex C.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Kaylene H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kaylene H.
  • 30min Express: Core + Obliques
    11:00am - 11:30am (30 min)
    Kaylene H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Grace C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Grace C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Dominique B.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Dominique B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Grace C.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Kaylene H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Mimi K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Sharee P.
  • Full Body - Taking over for the 99s & 2000s (center glutes & arm wrap)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Sharee P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:00pm - 9:50pm (50 min)
    Dominique B.
Wednesday04/17
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Nabiha A.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Nabiha A.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Tatiana C.
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Tatiana C.
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Sarah F.
  • Full Body (hamstrings & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Sarah F.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Kaylene H.
  • Full Body - Anyma vs. Lana Del Rey (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kaylene H.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Dominique B.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Kaylene H.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Kaylene H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Emily H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Alex C.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Mimi K.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Ashley K.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Ashley K.
Thursday04/18
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Ashley K.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Grace C.
    7 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Grace C.
    5 of 14 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Sandra D.
    7 of 14 open
  • Full Body - Katy Perry vs Miley Cyrus (leg wrap & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Sandra D.
    6 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Grace C.
    6 of 14 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Sara S.
    3 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Mimi K.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Mimi K.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Mimi K.
    1 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Nabiha A.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:00pm - 9:50pm (50 min)
    Nabiha A.
    3 of 14 open
Friday04/19
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Alex C.
    2 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Tatiana C.
    0 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Tatiana C.
    0 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Tatiana C.
    0 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Sarah F.
    5 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Sarah F.
    4 of 14 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Ashley K.
    8 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ashley K.
    6 of 14 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Grace C.
    5 of 14 open
  • Off-Peak Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Grace C.
    5 of 14 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Grace C.
    9 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Sara S.
    5 of 14 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Sara S.
    0 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Sara S.
    5 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Mimi K.
    3 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Mimi K.
    1 of 14 open
Saturday04/20
  • Full Body - Eric Prydz vs Steve Angello (inner thighs & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kaylene H.
    6 of 14 open
  • Full Body - [ ] Water Bottle Raffle (inner thighs & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Tatiana C.
    0 of 14 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Tatiana C.
    0 of 14 open
  • Full Body - Slate Milk Giveaway (inner thighs & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Tatiana C.
    0 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Anna-Maria C.
    0 of 14 open
  • Full Body - Old School Reggaeton (inner thighs & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Anna-Maria C.
    0 of 14 open
  • Full Body - EDM Vibes - Slate Milk Giveaway (inner thighs & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Anna-Maria C.
    0 of 14 open
  • Full Body - Coachella 2024 Official Playlist (inner thighs & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Grace C.
    6 of 14 open
  • Full Body - Beychella - Celsius Raffle (inner thighs & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Mimi K.
    6 of 14 open
  • Full Body - Best of Coachella (inner thighs & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Mimi K.
    8 of 14 open
  • Full Body - LIVE DJ Hip Hop - Coach Dominique + Coach Grace Team Teach! (inner thighs & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Dominique B.
    5 of 14 open
  • Full Body - But Make It Stagecoach (inner thighs & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Dominique B.
    7 of 14 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android