Sunday05/12
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Monica O.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Monica O.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Abby S.
  • Full Body - Sunday Reset (hamstrings & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Abby S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Monica S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Monica S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Carissa M.
  • Full Body - Swiftie Sunday (hamstrings & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Carissa M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    JaJa H.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    JaJa H.
Monday05/13
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Anna H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Anna H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Claire P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Claire P.
  • Private Class - Full Body (inner thighs & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Claire P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Austin W.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Annie N.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Annie N.
  • Full Body - Drake at Night (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Destinee C.
  • Full Body - Drake at Night (inner thighs & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Destinee C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Christina C.
Tuesday05/14
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Tseday M.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Anna H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Anna H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Annie N.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Annie N.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Austin W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Austin W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Austin W.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Abby S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Abby S.
Wednesday05/15
  • Off-Peak Full Body - Wellness Giveaway (hamstrings & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Carissa M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Monica O.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Monica O.
  • AAF Benefit - Full Body (hamstrings & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Victoria Y.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Victoria Y.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Claire P.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Claire P.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Austin W.
  • Full Body - GO GO (hamstrings & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Destinee C.
  • Full Body - GO GO (hamstrings & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Destinee C.
  • 30min Express: Core + Lower Body (hamstrings)
    7:30pm - 8:00pm (30 min)
    Destinee C.
Thursday05/16
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Monica S.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Monica S.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Monica S.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Claire P.
  • Foundation50: Build Your Basics
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Claire P.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Claire P.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Annie N.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Annie N.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Anna H.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Anna H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    JaJa H.
Friday05/17
  • Off-Peak Full Body - Alexandria Restaurant Partners Giveaway (leg wrap & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Carissa M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Carissa M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Claire P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Michelle M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Michelle M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Victoria Y.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Victoria Y.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kali D.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Kali D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Austin W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Austin W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Austin W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Monica S.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Anna H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Anna H.
  • Full Body - Wake, Shake & Drake (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Destinee C.
  • Full Body - Wake, Shake & Drake (hamstrings & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Destinee C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Claire P.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Claire P.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Austin W.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Austin W.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    JaJa H.
    12 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    JaJa H.
    6 of 15 open