Sunday04/14
  • Full Body (inner thighs & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Elizabeth W.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Elizabeth W.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Matthew K.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Michael H.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Michael H.
  • Full Body - Coachella Glow Party (inner thighs & chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Michael H.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Niki W.
  • Full Body - Coachella Glow Party dom dolla x John summit (inner thighs & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Rosie K.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Rosie K.
Monday04/15
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Niki W.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Elizabeth W.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Elizabeth W.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Elizabeth W.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Michael H.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Michael H.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Alex P.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Alex P.
Tuesday04/16
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Rosie K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Rosie K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Frances H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Frances H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Elizabeth W.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Elizabeth W.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Stephanie P.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Stephanie P.
Wednesday04/17
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jen H.
  • Foundation50: Build Your Basics
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Zoe C.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Elizabeth W.
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Niki W.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Niki W.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Elizabeth W.
  • Full Body - Hip Hop Happy Hour (hamstrings & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Elizabeth W.
  • Full Body (hamstrings & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Elizabeth W.
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Rosie K.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Rosie K.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Jen H.
Thursday04/18
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Alex P.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Alex P.
    1 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Frances H.
    7 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Frances H.
    11 of 14 open
  • Private Class
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Alex P.
    2 of 2 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Niki W.
    9 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Niki W.
    9 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Catherine P.
    11 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Niki W.
    6 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Niki W.
    6 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Stephanie P.
    2 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Stephanie P.
    8 of 14 open
Friday04/19
  • Full Body - Divas at Dawn (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Elizabeth W.
    6 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Rosie K.
    4 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Rosie K.
    6 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Elizabeth W.
    10 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Elizabeth W.
    6 of 14 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Elizabeth W.
    7 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Alex P.
    9 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Alex P.
    8 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Niki W.
    11 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Niki W.
    8 of 14 open
Saturday04/20
  • Foundation50: Build Your Basics
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Alex P.
    9 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Alex P.
    1 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Stephanie P.
    6 of 14 open
  • Advanced Supersolid 65min
    11:00am - 12:05pm (65 min)
    Stephanie P.
    5 of 14 open
  • Full Body - Coachella Glow Party J Balvin/Renee Rapp/DJ Snake (inner thighs & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Jen H.
    8 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Jen H.
    10 of 14 open
  • Full Body - Coachella Glow Party: Doja Cat x LE SSERAFIM x Tyla (inner thighs & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Matthew K.
    10 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Matthew K.
    11 of 14 open