schedule

Sunday05/12
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Aitanna F.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Aitanna F.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Alexandria K.
  • Full Body - Hip Hop Sunday (hamstrings & arm wrap)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Alexandria K.
  • coach-in-training
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Simay O.
  • coach-in-training
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Simay O.
  • coach-in-training
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Hannah H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Nicole C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Nicole C.
Monday05/13
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Avery R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Avery R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Avery R.
  • coach-in-training
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Ashley B.
  • coach-in-training
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Ashley B.
  • coach-in-training
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Ashley B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Joy S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Joy S.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Lindsay K.
  • Full Body - Punk Rock (inner thighs & biceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Lindsay K.
Tuesday05/14
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:15am - 6:05am (50 min)
    Jennifer S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Dylan S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Dylan S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Julia M.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Julia M.
  • coach-in-training
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Ashley B.
  • coach-in-training
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Ashley B.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Julia M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Nicole C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Nicole C.
  • Full Body - Illenium Red Rocks Set (outer glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Hannah B.
Wednesday05/15
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:15am - 6:05am (50 min)
    Bridget B.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Bridget B.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Bridget B.
  • Full Body - Lana x Miley (hamstrings & chest)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Julia M.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Julia M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Joy S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Joy S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Alli L.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Alli L.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Colleen H.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Colleen H.
Thursday05/16
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Annie K.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Annie K.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Julia M.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Julia M.
  • coach-in-training
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Hannah H.
  • coach-in-training
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Hannah H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Julia M.
  • coach-in-training
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Hannah H.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Nicole C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Nicole C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Hannah B.
Friday05/17
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:15am - 6:05am (50 min)
    Jennifer S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Jennifer S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Alli L.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Alli L.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Julia M.
  • coach-in-training
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Hannah H.
  • coach-in-training
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Hannah H.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Nicole C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Nicole C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Alexandria K.
  • Full Body - Taylor Swift x Olivia Rodrigo (leg wrap & arm wrap)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Alexandria K.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Julia M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Julia M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Alexandria K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Alexandria K.
  • coach-in-training
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Hannah H.
    11 of 17 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android