schedule

Sunday01/22
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Renata B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Renata B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Kelly M.
  • Coach Training
    1:00pm - 8:00pm (420 min)
    Kristine Z.
Monday01/23
  • Full Body (leg wrap & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Caitlin H.
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Caitlin H.
  • Full Body (leg wrap & back)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Renata B.
  • Full Body (leg wrap & back)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Nierra M.
  • Off Peak - Buns + Guns
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Nierra M.
Tuesday01/24
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Marisa F.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Marisa F.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nierra M.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Nierra M.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Nierra M.
Wednesday01/25
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Nierra M.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Nierra M.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Marisa F.
  • Off Peak - Arms + Abs
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Marisa F.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nierra M.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Caitlin H.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Caitlin H.
  • Coach Training
    6:30pm - 9:30pm (180 min)
    Kristine Z.
Thursday01/26
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Renata B.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Renata B.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kristine Z.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Kristine Z.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Kristine Z.
Friday01/27
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Marisa F.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Marisa F.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nierra M.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Nierra M.
Saturday01/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kelly M.
    0 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Kelly M.
    0 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Nierra M.
    1 of 14 open
  • Arms + Abs
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Nierra M.
    3 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Caitlin H.
    0 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Caitlin H.
    3 of 14 open
  • Coach Training
    1:00pm - 8:00pm (420 min)
    Kristine Z.
    0 of 0 open