schedule

Sunday06/09
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Brianna Marie A.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Brianna Marie A.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Rachel C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Rachel C.
  • coach-in-training
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Galia T.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Brianna Marie A.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Nina T.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Nina T.
  • coach-in-training
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Aiden B.
  • coach-in-training
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Aiden B.
Monday06/10
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Brianna Marie A.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Brianna Marie A.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Rachel C.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Rachel C.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Leah N.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Leah N.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Ashley J.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Ashley J.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Ashleigh L.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Ashleigh L.
  • coach-in-training
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Taliah S.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Lydia M.
  • Full Body - Drake & Shake (leg wrap & shoulders)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Lydia M.
  • coach-in-training
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Neldine P.
Tuesday06/11
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Ashley J.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Ashley J.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & triceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Kseniia S.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Kseniia S.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Rachel C.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Rachel C.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Isaac M.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Isaac M.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Nina T.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Halle C.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Halle C.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Nina T.
  • Full Body - Kanye loves Kanye (inner thighs & triceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Nina T.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Lydia M.
Wednesday06/12
  • coach-in-training
    5:15am - 6:05am (50 min)
    Aiden B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Brianna Marie A.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Brianna Marie A.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Dani L.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Dani L.
  • Athlete Ally Benefit - Full Body (center glutes & biceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Brianna Marie A.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Brianna Marie A.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Ashley J.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Ashley J.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Ashleigh L.
Thursday06/13
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Rachel C.
    0 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Rachel C.
    1 of 13 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Halle C.
    5 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Isaac M.
    0 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Isaac M.
    4 of 13 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Halle C.
    6 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Halle C.
    8 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Dani L.
    8 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Dani L.
    9 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Dani L.
    6 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Brianna Marie A.
    5 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Brianna Marie A.
    5 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Nina T.
    5 of 13 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Nina T.
    5 of 13 open
Friday06/14
  • coach-in-training
    5:15am - 6:05am (50 min)
    Aiden B.
    6 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Ashleigh L.
    3 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Ashleigh L.
    0 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Kseniia S.
    0 of 13 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Kseniia S.
    0 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Leah N.
    0 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Leah N.
    0 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Brianna Marie A.
    0 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Ashley J.
    1 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Brianna Marie A.
    6 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Brianna Marie A.
    5 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Brianna Marie A.
    9 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lauren S.
    5 of 13 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lauren S.
    4 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Lauren S.
    5 of 13 open
  • coach-in-training
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Taliah S.
    6 of 10 open
Saturday06/15
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Ashleigh L.
    7 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Ashleigh L.
    1 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Kseniia S.
    0 of 13 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Kseniia S.
    0 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Isaac M.
    0 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Isaac M.
    0 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Dani L.
    6 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Dani L.
    5 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Kseniia S.
    6 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Kseniia S.
    8 of 13 open
  • coach-in-training
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Neldine P.
    4 of 10 open
  • coach-in-training
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Neldine P.
    10 of 13 open
  • coach-in-training
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Taliah S.
    10 of 13 open
  • coach-in-training
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Taliah S.
    10 of 13 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android