Sunday02/25
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    Catherine L.
  • Private Class - Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:45pm - 4:35pm (50 min)
    Jermaine B.
Monday02/26
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Allison B.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Stephanie S.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Katie G.
  • Full Body (center glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Allison B.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Catherine L.
Tuesday02/27
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Kaitlyn S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Kaitlyn S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Chisom O.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Allison B.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Allison B.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Catherine L.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Katie M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Chisom O.
  • coach-in-training
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Cindy R.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Daphne A.
Thursday02/29
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Stephanie S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Stephanie S.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    10:55am - 11:45am (50 min)
    Jermaine B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jermaine B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Jermaine B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Jermaine B.
Friday03/01
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Allison B.
    6 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Allison B.
    6 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Daphne A.
    3 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Corrine Y.
    9 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Cindy R.
    12 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Katie G.
    8 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Katie G.
    13 of 17 open
Saturday03/02
  • Grand Opening Day - Madewell
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Katie M.
    0 of 17 open
  • Grand Opening Day - Apothékary
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Michelle M.
    0 of 17 open
  • Grand Opening Day - SkinPharm
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Katie G.
    0 of 17 open
  • Grand Opening Day - LSKD
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Shannon N.
    0 of 17 open
  • Grand Opening Day - Fabri'k
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Haley W.
    0 of 17 open
  • Grand Opening Day - Celsius + Allbirds
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    Daphne A.
    0 of 17 open
  • Grand Opening Day - Alo
    12:25pm - 1:15pm (50 min)
    Catherine L.
    0 of 17 open
  • Grand Opening Day- Care/Of Vitamins, Lily Pulitzer
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Allison B.
    0 of 17 open
  • Grand Opening Day- Liquid IV South Moon Under
    2:35pm - 3:25pm (50 min)
    Corrine Y.
    7 of 17 open