what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Ben B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Ben B.
  • Full Body (hamstrings & biceps) - Queen B - Beyonce
    9:25am - 10:15am (50 min)
    Mads M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Mads M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:35am - 12:25pm (50 min)
    Mads M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:40pm - 1:30pm (50 min)
    Ebeth K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    1:45pm - 2:35pm (50 min)
    Sophie M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    2:50pm - 3:40pm (50 min)
    Sophie M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    3:55pm - 4:45pm (50 min)
    Sophie M.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:35am - 8:25am (50 min)
    Sarah B.
  • Buns + Abs
    8:40am - 9:30am (50 min)
    Trevor W.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Trevor W.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    10:50am - 11:40am (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sarah B.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Alex P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Alex P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Sarah L.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sarah L.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Sarah L.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Ben B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Ben B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:35am - 8:25am (50 min)
    Ben B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:40am - 9:30am (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Sarah B.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:50am - 11:40am (50 min)
    Matthew S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Matthew S.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap) - Queen B - Beyonce
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Mads M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Mads M.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Ben B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Ben B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:35am - 8:25am (50 min)
    Ben B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:40am - 9:30am (50 min)
    Maggie D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Maggie D.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:50am - 11:40am (50 min)
    Bailey H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Bailey H.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Maggie D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Ebeth K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Ebeth K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Aly G.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Aly G.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Regan F.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Regan F.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:35am - 8:25am (50 min)
    Regan F.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:40am - 9:30am (50 min)
    Mads M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Mads M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    10:50am - 11:40am (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Mads M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sarah L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Sarah L.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Regan F.
  • Arms + Abs
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Regan F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:35am - 8:25am (50 min)
    Regan F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:40am - 9:30am (50 min)
    Mads M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Mads M.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    10:50am - 11:40am (50 min)
    Bailey H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Bailey H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Aly G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Aly G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Sophie M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sophie M.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Sarah B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:25am - 10:15am (50 min)
    Sarah B.
  • Arms + Abs
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Trevor W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:35am - 12:25pm (50 min)
    Trevor W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:40pm - 1:30pm (50 min)
    Trevor W.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    1:45pm - 2:35pm (50 min)
    Michael D.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    2:50pm - 3:40pm (50 min)
    Michael D.