what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Nicole S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Nicole S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Kelly B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Kelly B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lisa P.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Sophie M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Sophie M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Lisa P.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Lisa P.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lisa P.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Lauren T.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lauren T.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Trevor W.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Trevor W.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Trevor W.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Eleanor S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Eleanor S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Trevor W.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Trevor W.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Amber C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Amber C.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Eleanor S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Eleanor S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Alex P.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Alex P.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Lauren T.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lauren T.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:25pm - 7:25pm (60 min)
    Lisa P.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Lisa P.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kelly S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kelly S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Trevor W.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Trevor W.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Trevor W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Lisa P.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Lisa P.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Nicole S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Nicole S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Lauren T.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Lauren T.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Alex P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Alex P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Kelly S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Kelly S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Sarah L.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Kelly S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Kelly S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Kelly S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Eleanor S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Eleanor S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:35pm - 1:25pm (50 min)
    Eleanor S.