schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Kristina R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kristina R.
  • $10 coach-in-training
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Ashley P.
  • $10 coach-in-training
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ashley P.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Loren D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Loren D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Loren D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Sallie K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:05pm - 6:55pm (50 min)
    Sallie K.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Sage M.
  • Buns & Guns
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Shannon T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap) - Dua Lipa VS Diplo
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Sallie K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Dani I.
  • Training
    7:00pm - 8:30pm (90 min)
    Dani I.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Rudimental v. Odesza
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Dani I.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Sallie K.
  • Arms & Abs
    6:05pm - 6:55pm (50 min)
    Sallie K.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Loren D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Shannon T.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (hamstrings & triceps) - Zeds Dead VS Zedd
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Kristina R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kristina R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Sallie K.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Loren D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sallie K.
  • $10 coach-in-training
    3:55pm - 4:45pm (50 min)
    Ashley P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Sage M.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Loren D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Loren D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Kristina R.