schedule

Sunday05/12
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Michaela C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Michaela C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Amanda D.
  • Focus 50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    David Z.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Hannah K.
Monday05/13
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    David Z.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    David Z.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Carolina L.
  • 30min Express: Core + Lower Body (inner thighs)
    11:20am - 11:50am (30 min)
    Trish B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Victoria Y.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Victoria Y.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Hannah K.
  • Full Body - Fred Again vs. surprise guest (inner thighs & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Hannah K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Maggie C.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Maggie C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Jillian M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Jillian M.
Tuesday05/14
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Talia C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Talia C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Chris L.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Carolina L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Carolina L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Julie P.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Julie P.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Michaela C.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Michaela C.
Wednesday05/15
  • Full Body - Rise & Rave (hamstrings & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Justin M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Justin M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Trish B.
  • Full Body - Windback Wednesday (hamstrings & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kelsey O.
  • Foundation50: Build Your Basics
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Kelsey O.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kelsey O.
  • Full Body - Odesza (hamstrings & chest)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Molly G.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Molly G.
  • Focus 50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Lauren G.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Lauren G.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Bridgett D.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Bridgett D.
Thursday05/16
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Chris L.
  • Focus 50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Molly G.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Molly G.
  • Full Body - AAPI Benefit Class (center glutes & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Molly G.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Carolina L.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Carolina L.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Trish B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Bridgett D.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Bridgett D.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Amanda H.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Amanda H.
Friday05/17
  • 30min Express: Core + Obliques
    5:20am - 5:50am (30 min)
    Chris L.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Chris L.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Maddy G.
  • Full Body - Rüfüs Du Sol (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Maddy G.
  • Foundation50: Build Your Basics
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Maddy G.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Molly G.
  • Full Body - Latin Beats (leg wrap & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Molly G.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Hannah K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Hannah K.
  • Full Body - Friday Pregame (leg wrap & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Hannah K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    David Z.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    David Z.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Amanda D.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Talia L.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Talia L.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Bridgett D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Bridgett D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Andrew S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Andrew S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    David Z.
    13 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    David Z.
    15 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    David Z.
    16 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    David Z.
    14 of 17 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android