Sunday02/25
  • Starter50: Intro To [solidcore] - Slate Milk Giveaway
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jordan L.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap) - All Hits, No Misses
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jordan L.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Victoria S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Victoria S.
  • Foundation50: Build Your Basics
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nicole P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Nicole P.
Monday02/26
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Morgan H.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Morgan H.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Blair H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Blair H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Danielle W.
  • Full Body (center glutes & back) - Slate Milk Giveaway
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Danielle W.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Danielle W.
  • Full Body (center glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Nicole P.
  • Foundation50: Build Your Basics
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Nicole P.
Tuesday02/27
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Skylar S.
  • Full Body (outer glutes & chest) - Bad Bunny & Friends
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Victoria S.
  • Buns + Guns
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Victoria S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Danielle W.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Danielle W.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Sydney P.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sydney P.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Danielle W.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Danielle W.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Nicole P.
  • Buns + Guns
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Nicole P.
  • coach-in-training
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Caneisha J.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Gabriella M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Gabriella M.
  • Buns + Guns
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Morgan H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Morgan H.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jena P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap) - [ ] Swag Raffle
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Jena P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Danielle W.
  • Buns + Guns
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Danielle W.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap) - [ ] Swag Raffle
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Danielle W.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap) - [ ] Swag Raffle
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Brooke K.
  • Arms + Abs
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap) - [ ] Swag Raffle
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Jordan L.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Jordan L.
Thursday02/29
  • Full Body (center glutes & triceps) - Extra Day of [Shakes]
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jordan L.
    1 of 12 open
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jena P.
    0 of 12 open
  • Arms + Abs
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jena P.
    0 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jena P.
    3 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Sydney P.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sydney P.
    7 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Skylar S.
    4 of 12 open
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Skylar S.
    4 of 12 open
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Nicole P.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Nicole P.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Caneisha J.
    4 of 12 open
Friday03/01
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Danielle W.
    3 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Erika L.
    0 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Erika L.
    0 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Victoria S.
    3 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Victoria S.
    0 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Sydney P.
    3 of 12 open
  • Off Peak Buns + Guns
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jena P.
    5 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jena P.
    4 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Danielle W.
    5 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Brooke K.
    4 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Brooke K.
    4 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Brooke K.
    5 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Caneisha J.
    5 of 12 open
Saturday03/02
  • Buns + Abs
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Gabriella M.
    4 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Gabriella M.
    5 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Victoria S.
    0 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Victoria S.
    0 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Skylar S.
    5 of 12 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Skylar S.
    1 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Blair H.
    5 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Blair H.
    6 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Caneisha J.
    5 of 12 open