schedule

Sunday06/09
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Liana R.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Liana R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Liana R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kimberly R.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Kimberly R.
  • Athlete Ally Benefit - Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Ryan S.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Ryan S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Nakita M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Nakita M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Aubrey F.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Aubrey F.
Monday06/10
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Alex R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Lily R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Lily R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kimberly R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kimberly R.
  • Foundation50: Build Your Basics
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Kimberly R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Liana R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Liana R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Erica S.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Alex R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Alex R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Alex R.
  • Full Body - 80s + 90s Party Hits (leg wrap & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Nataliya H.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Nataliya H.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Zimuzo O.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Zimuzo O.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Victoria Z.
Tuesday06/11
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Ryan S.
  • Full Body - Country Crossovers (inner thighs & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Ryan S.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Ryan S.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Katherine A.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Katherine A.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Bethann O.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Bethann O.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Erica S.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Victoria Z.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Victoria Z.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Nataliya H.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Nataliya H.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Nakita M.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Nakita M.
Wednesday06/12
  • Advanced Supersolid 65min
    5:15am - 6:20am (65 min)
    Ryan S.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Ryan S.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Lily R.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Lily R.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Lily R.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Liana R.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Liana R.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Liana R.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Alex R.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Alex R.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Kimberly R.
    1 of 15 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kimberly R.
    1 of 15 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kimberly R.
    3 of 15 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Katherine A.
    2 of 15 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Abby M.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Abby M.
    3 of 15 open
Thursday06/13
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Aubrey F.
    6 of 15 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Maria P.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Maria P.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Maria P.
    1 of 15 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Erica S.
    2 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Erica S.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Tiffany T.
    5 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Tiffany T.
    7 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Erica S.
    8 of 15 open
  • Off-Peak Full Body - Rihanna for 50 (hamstrings & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Jillian C.
    8 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Jillian C.
    6 of 15 open
  • Full Body - You Betta Werk!! (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Ryan S.
    0 of 15 open
  • Full Body - Lip Sync for Your Life!! (hamstrings & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Ryan S.
    0 of 15 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Katherine A.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Katherine A.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Alex R.
    7 of 15 open
Friday06/14
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Alex R.
    2 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Lily R.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Lily R.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Lily R.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kimberly R.
    0 of 15 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Kimberly R.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Katherine A.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Katherine A.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Erica S.
    5 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Erica S.
    6 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Alex R.
    4 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Victoria Z.
    6 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Victoria Z.
    6 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Zimuzo O.
    4 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Zimuzo O.
    6 of 15 open
Saturday06/15
  • Advanced Supersolid 65min
    6:15am - 7:20am (65 min)
    Lily R.
    2 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Katherine A.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Katherine A.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Bethann O.
    0 of 15 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Bethann O.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Victoria Z.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Victoria Z.
    4 of 15 open
  • Full Body - Abby + Rebecca Team Teach (outer glutes & triceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Abby M.
    3 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Abby M.
    6 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Abby M.
    6 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Rebecca R.
    11 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Rebecca R.
    11 of 15 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android