what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Kendall J.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Kendall J.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Dami I.
  • Supersolid Advanced
    12:30pm - 1:35pm (65 min)
    Dami I.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Olivia G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Vern H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Vern H.
Monday08/08
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Kendall J.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Kendall J.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Dami I.
  • Buns + Abs
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Tory C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Marilyn A.
  • Buns + Guns
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Marilyn A.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Olivia G.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Olivia G.
  • Arms + Abs
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kendall J.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Kendall J.
Wednesday08/10
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Marilyn A.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Marilyn A.
  • Foundations
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Marilyn A.
Thursday08/11
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Isabel S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Isabel S.
  • Arms + Abs
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Olivia G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Olivia G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Tory C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Marilyn A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Marilyn A.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Kendall J.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kendall J.
  • ADVANCED Full Body (inner thighs & biceps)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Isabel S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Isabel S.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Vern H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Vern H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (center glutes & chest) - Nelly
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Olivia G.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Olivia G.