what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • off-peak- Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Lindsay E.
  • ARMS + ABS
    8:35am - 9:25am (50 min)
    Lindsay E.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Dylan B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Dylan B.
  • off-peak- Full Body (hamstrings & biceps)
    3:20pm - 4:10pm (50 min)
    Megan F.
  • BUNS + GUNS
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Megan F.
  • off-peak- Full Body (hamstrings & biceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Megan F.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Nicole B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Nicole B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Becky G.
  • off-peak- Full Body (leg wrap & chest)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Becky G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:50am - 10:40am (50 min)
    Becky G.
  • $10 coach-in-training
    10:50am - 11:40am (50 min)
    Tara E.
  • $10 coach-in-training
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Tara E.
  • off-peak- Full Body (leg wrap & chest)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Kristine G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kristine G.
  • off-peak- Full Body (leg wrap & chest)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Kristine G.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Hannah G.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Hannah G.
  • ARMS + ABS
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Hannah G.
  • off-peak- Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Marie M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:50am - 10:40am (50 min)
    Marie M.
  • off-peak- Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Marie M.
  • $10 coach-in-training
    3:20pm - 4:10pm (50 min)
    Tara E.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Megan F.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Megan F.
  • off-peak- Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Megan F.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Marie M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Marie M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Marie M.
  • off-peak- Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Lindsay E.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:50am - 10:40am (50 min)
    Lindsay E.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kristine G.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Ariana D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Ariana D.
  • off-peak- Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Ariana D.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Dylan B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Dylan B.
  • BUNS + GUNS
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Dylan B.
  • off-peak- Full Body (hamstrings & triceps)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Becky G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:50am - 10:40am (50 min)
    Becky G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Becky G.
  • off-peak- Full Body (hamstrings & triceps)
    3:20pm - 4:10pm (50 min)
    Becky G.
  • off-peak- ARMS + ABS
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Sam C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sam C.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ally C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Ally C.
  • off-peak- Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Ally C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Ariana D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:50am - 11:40am (50 min)
    Ariana D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ariana D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Megan F.
  • off-peak- Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Megan F.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Nicole B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Nicole B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Sam C.
  • super [solid] - read me
    10:15am - 11:20am (65 min)
    Sam C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:35am - 12:25pm (50 min)
    Ariana D.
  • off-peak- Full Body (center glutes & chest)
    12:40pm - 1:30pm (50 min)
    Ariana D.