schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps) - Hip Hop Classics - theme sweat
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Maggie S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Ellie P.
  • Arms + Abs
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Ellie P.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Amanda M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Amanda M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Ellie P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Ellie P.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Maggie S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Meredith K.
  • 30 Min Express- Core + Upper Body
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Tasha S.
  • Buns + Guns
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Amanda M.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Amanda M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ellie P.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Emily M.
  • Arms + Abs
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Emily M.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Molly F.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Tasha S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Meredith K.
  • Buns + Guns
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Meredith K.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ellie P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Meredith K.
Saturday08/13
  • Buns + Guns
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Ellie P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Emily M.