what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Bri C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Haylee S.
  • Full Body (hamstrings & biceps) - Kygo Theme Sweat
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Haylee S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Robin N.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Jade E.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jade E.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Bri C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Robin N.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Robin N.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    3:20pm - 4:10pm (50 min)
    Dallas T.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Dallas T.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sophia D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Sophia D.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Dallas T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Dallas T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Maddy S.
  • Arms + Abs
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Maddy S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    3:20pm - 4:10pm (50 min)
    Robin N.
  • Full Body (center glutes & arm wrap) - Serotonin Doses (Feel Good) Theme Sweat
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Robin N.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Alexis P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Alexis P.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Bri C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Bri C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Mandy S.
  • Buns + Guns
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Mandy S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    3:20pm - 4:10pm (50 min)
    Alexis P.
  • Arms + Abs
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Alexis P.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Amber S.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Robin N.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Robin N.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Maddy S.
  • Full Body (hamstrings & triceps) - AC/DC Theme Sweat
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Amanda D.
  • 30 Min Express- Core + Lower Body
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Amanda D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    3:20pm - 4:10pm (50 min)
    Jade E.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Jade E.
  • Full Body (hamstrings & triceps) - Hair Ball Theme Sweat
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Brittany S.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps) - 5th Birthday Celebration!
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Tori B.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - 5th Birthday Celebration!
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Tori B.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - 5th Birthday Celebration!
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Haylee S.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - 5th Birthday Celebration!
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Brittany S.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - 5th Birthday Celebration!
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Bri C.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Usher x Ludcaris Theme Sweat
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Bri C.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Frat House Music Theme Sweat
    3:20pm - 4:10pm (50 min)
    Sophia D.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - 5th Birthday Celebration!
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Sophia D.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest) - 5th Birthday Celebration!
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Bri C.
  • Fully Body - 50 Cent & Nelly Theme Sweat
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Bri C.
  • Full Body (center glutes & chest) - 5th Birthday Celebration!
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Mandy S.
  • Buns + Guns - 5th Birthday Celebration!
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Mandy S.
  • Full Body (center glutes & chest) - 5th Birthday Celebration!
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    Amber S.