what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday06/26
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jaime F.
  • Arms + Abs
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Jaime F.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Jaime F.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    1:25pm - 2:15pm (50 min)
    Amelia Z.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Amelia Z.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:05pm - 6:55pm (50 min)
    Hannah B.
Monday06/27
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sara R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Sara R.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Sara R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Liz C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Liz C.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Samantha B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:35pm - 9:25pm (50 min)
    Samantha B.
Tuesday06/28
  • $25 coach-in-training
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Sam L.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Katie D.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Katie D.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & biceps)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Sergio A.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sergio A.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Katie D.
  • Buns + Guns
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Christina K.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Christina K.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Anne M.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Amelia Z.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & biceps)
    8:35pm - 9:25pm (50 min)
    Amelia Z.
Wednesday06/29
  • Full Body (inner thighs & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Jaime F.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Jaime F.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & chest)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Jaime F.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jane S.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & chest)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Jane S.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & chest)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Robert C.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Robert C.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Robert C.
  • Arms + Abs
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Danii Z.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & chest)
    8:35pm - 9:25pm (50 min)
    Danii Z.
Thursday06/30
  • $25 coach-in-training
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Sam L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Robert C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders) - Advanced Sequences
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Robert C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Robert C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    John B.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    John B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jane S.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Jane S.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & shoulders)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Shannon C.
  • Buns + Guns
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Shannon C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Shannon C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Anne M.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Amelia Z.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:35pm - 9:25pm (50 min)
    Amelia Z.
Friday07/01
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Katie D.
    1 of 17 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Katie D.
    0 of 17 open
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & back)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Katie D.
    2 of 17 open
  • Buns + Abs
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jaime F.
    2 of 17 open
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & back)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Jaime F.
    4 of 17 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Jaime F.
    6 of 17 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Jaime F.
    7 of 17 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Jaime F.
    7 of 17 open
Saturday07/02
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Katie D.
    3 of 17 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Katie D.
    4 of 17 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Robert C.
    0 of 17 open
  • Full Body (center glutes & biceps) - Advanced Sequences
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Robert C.
    0 of 17 open
  • Buns + Guns
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Robert C.
    0 of 17 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    1:25pm - 2:15pm (50 min)
    Jaime F.
    8 of 17 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Jaime F.
    12 of 17 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Austin B.
    8 of 17 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Austin B.
    13 of 17 open