what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Lex C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Lex C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Portia B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)- Bruno Mars + Anderson Paak
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    Portia B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Megha D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:20pm - 2:10pm (50 min)
    Megha D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:20pm - 3:10pm (50 min)
    Portia B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Portia B.
Monday08/08
  • 30min Express - Lower Body + Core
    6:20am - 6:50am (30 min)
    Liz R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Liz R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lex C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lex C.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Lex C.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Portia B.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Katherine M.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Katherine M.
  • Buns + Abs
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Katie S.
  • Full Body (leg wrap & chest)- That's Showbiz, Baby! (Broadway)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Katie S.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Katie S.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Eboni R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Portia B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Portia B.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Ruby M.
  • 30min Express - Core + Obliques
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Ruby M.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Ruby M.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Katherine M.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Katherine M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sterling W.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sterling W.
  • Buns + Guns
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Sterling W.
Wednesday08/10
  • 30min Express - Upper Body + Core
    6:20am - 6:50am (30 min)
    Eboni R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Eboni R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Katie S.
  • Supersolid Advanced
    9:00am - 10:05am (65 min)
    Katie S.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Katie S.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Ruby M.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Ruby M.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Ruby M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Austin B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Austin B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Austin B.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Eboni R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Marie C.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Marie C.
  • 30min Express - Core + Obliques
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Lex C.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Lex C.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Lex C.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Portia B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Portia B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Katherine M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Katherine M.
Friday08/12
  • 30min Express - Lower Body + Core
    6:20am - 6:50am (30 min)
    Eboni R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Eboni R.
  • Buns + Abs
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)- EDM Bangerz
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Marie C.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Marie C.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Portia B.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Portia B.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Portia B.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lex C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)- Classic Rock Hits
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lex C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lex C.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    Ruby M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Ruby M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:20pm - 2:10pm (50 min)
    Katherine M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    2:20pm - 3:10pm (50 min)
    Katherine M.