what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Bryce A.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Bryce A.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Riley W.
  • Arms + Abs
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Jaime F.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:50pm - 1:40pm (50 min)
    Sofi A.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:55pm - 2:45pm (50 min)
    Sofi A.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Emily M.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Marie C.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Bryce A.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Bryce A.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Jaime F.
  • Arms + Abs
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Jaime F.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Jaime F.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Travis L.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:20pm - 9:10pm (50 min)
    Travis L.
Tuesday08/09
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Jaime F.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Jaime F.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Jaime F.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap) - 90's
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Marie C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Liz C.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Marie C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Amelia Z.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:20pm - 9:10pm (50 min)
    Amelia Z.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Robert C.
  • Buns + Abs
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Bryce A.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Bryce A.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sarah E.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Sarah E.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Teen Angst
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Sergio A.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Sergio A.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Travis L.
  • Buns + Guns
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Travis L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:20pm - 9:10pm (50 min)
    Travis L.
Thursday08/11
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Bryce A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Gaby D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Gaby D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (hamstrings & triceps) - Lady Gaga
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Jane S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Emily M.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Bryce A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Katie D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Dasha R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:20pm - 9:10pm (50 min)
    Dasha R.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Hannah B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Jane S.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Sarah E.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Emily M.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Bryce A.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Bryce A.
  • Supersolid Advanced - Festival Friday
    6:40pm - 7:45pm (65 min)
    Bryce A.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Katie S.
  • Buns + Guns
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Katie S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Travis L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Travis L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:50pm - 1:40pm (50 min)
    Bryce A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:55pm - 2:45pm (50 min)
    Bryce A.