what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Renee K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Renee K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Renee K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Maddie S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:25pm - 2:15pm (50 min)
    Maddie S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Maddie S.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & biceps)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Mary Kate H.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Mary Kate H.
Monday08/08
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Nicole V.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Nicole V.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Nicole V.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    John B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    John B.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    John B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Emily M.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Emily M.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    4:00pm - 4:55pm (55 min)
    Meghann P.
  • Buns + Guns
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Meghann P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Renee K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Renee K.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Hannah L.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Annie M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Annie M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Sara R.
  • Off Peak - Buns + Abs
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Sara R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sara R.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Sara R.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Hannah L.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Milan H.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Milan H.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Lucy C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Lucy C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Sara R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Sara R.
  • Off Peak - Buns + Abs
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Sara R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Amina S.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Amina S.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Andrew S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Andrew S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Renee K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Renee K.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Nicole V.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Nicole V.
  • Buns + Guns
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Nicole V.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Julia T.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Julia T.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Sergio A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sergio A.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Sergio A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Jacob P.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Jacob P.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Marcelle W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Marcelle W.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Marcelle W.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Maddie S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Maddie S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Ashley S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Ashley S.
  • Off Peak - Buns + Guns
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Gaby D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:55pm (55 min)
    Sara R.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Sara R.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Sergio A.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Annie M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Annie M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Annie M.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lucy C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Lucy C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Sara R.
  • Buns + Guns
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Sara R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Sara R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:25pm - 2:15pm (50 min)
    Sergio A.