schedule

Sunday05/12
  • Full Body - Battling Sunday Scaries (hamstrings & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Teresa M.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Dani S.
  • Advanced Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Dani S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Rebecca G.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Rebecca G.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Rebecca G.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Justin M.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Justin M.
  • Full Body - ODESZA Concert Giveaway (hamstrings & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Alexis H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Alexis H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Martin C.
  • Full Body - Slow Jam Sunday (hamstrings & arm wrap)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Martin C.
Monday05/13
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Justin M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Justin M.
  • Advanced Full Body (inner thighs & biceps)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Christina K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:05pm - 12:55pm (50 min)
    Christina K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Portia B.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    2:05pm - 2:55pm (50 min)
    Portia B.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Nick W.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    4:05pm - 4:55pm (50 min)
    Nick W.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Nick W.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:05pm - 6:55pm (50 min)
    Adele G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05pm - 7:55pm (50 min)
    Adele G.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Alexis H.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    9:05pm - 9:55pm (50 min)
    Alexis H.
Tuesday05/14
  • Off-Peak Full Body - Pop Girl Spring: Beyoncé (outer glutes & back)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Lily F.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Lily F.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Lily F.
  • Full Body (outer glutes & back)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:05pm - 12:55pm (50 min)
    Hayley W.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Martin C.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    2:05pm - 2:55pm (50 min)
    Martin C.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Martin C.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    4:05pm - 4:55pm (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:05pm - 6:55pm (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:05pm - 7:55pm (50 min)
    Adele G.
  • AAF Benefit - Full Body - Adele + Marie Team Teach (outer glutes & back)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Adele G.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    9:05pm - 9:55pm (50 min)
    Adele G.
Wednesday05/15
  • Off-Peak Full Body - Taylor Swift TTPD (hamstrings & chest)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Camille R.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Camille R.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Lily F.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Lily F.
  • Full Body - Beyonce vs. Miley (hamstrings & chest)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Nick W.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:05pm - 12:55pm (50 min)
    Nick W.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Teresa M.
  • Off-Peak Full Body - Women Crush Wednesday (hamstrings & chest)
    2:05pm - 2:55pm (50 min)
    Teresa M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:05pm - 4:55pm (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:05pm - 6:55pm (50 min)
    Sydney L.
  • Advanced Full Body (hamstrings & chest)
    7:05pm - 7:55pm (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Marie C.
  • 30min Express: Core + Obliques
    9:05pm - 9:35pm (30 min)
    Marie C.
Thursday05/16
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Nicole V.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Nicole V.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Justin M.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Justin M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Lily F.
  • Full Body - MILEY CYRUS (center glutes & shoulders)
    12:05pm - 12:55pm (50 min)
    Lily F.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Alexis H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    2:05pm - 2:55pm (50 min)
    Alexis H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Jack W.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:05pm - 4:55pm (50 min)
    Jack W.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & shoulders)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:05pm - 6:55pm (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:05pm - 7:55pm (50 min)
    Martin C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Martin C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    9:05pm - 9:55pm (50 min)
    Martin C.
Friday05/17
  • 30min Express: Core + Obliques - Early 2000's
    5:25am - 5:55am (30 min)
    Hayley W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Angie M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Angie M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Angie M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Nick W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:05pm - 12:55pm (50 min)
    Nick W.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Sara I.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:05pm - 2:55pm (50 min)
    Sara I.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Justin M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:05pm - 4:55pm (50 min)
    Justin M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Justin M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:05pm - 6:55pm (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:05pm - 7:55pm (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Hayley W.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jack W.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jack W.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Hayley W.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Portia B.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Portia B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Martin C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Martin C.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Martin C.
    5 of 20 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Angie M.
    0 of 20 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Sara I.
    2 of 20 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Sara I.
    4 of 20 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Alexis H.
    12 of 20 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Alexis H.
    11 of 20 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android