what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Barbara B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:35am - 9:25am (50 min)
    Barbara B.
  • Buns + Guns
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Amanda E.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Amanda E.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:50am - 12:40pm (50 min)
    Christian G.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Christian G.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Amanda E.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Amanda E.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Devon A.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Devon A.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Christian G.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    3:25pm - 4:15pm (50 min)
    Christian G.
  • Arms + Abs
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Christian G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Amanda E.
  • Buns + Guns
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Connell O.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kristine Z.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kristine Z.
  • Buns + Guns
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Gracie D.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Gracie D.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Gracie D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kayla R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Kayla R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Kayla R.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Liz P.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kristine Z.
  • Arms + Abs
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kristine Z.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Meghan G.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Meghan G.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Christian G.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Gracie D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Christian G.
  • Buns + Abs
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Christian G.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Meghan G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Meghan G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Gracie D.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Gracie D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Kristine Z.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kristine Z.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Christian G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Christian G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Hannah M.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Hannah M.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kayla R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kayla R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Kayla R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Christian G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Christian G.
  • Off Peak - Buns + Guns
    3:25pm - 4:15pm (50 min)
    Christian G.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Hip Hop Friday
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Ian W.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Ian W.
Saturday08/13
  • Off Peak - Arms + Abs
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Kristine Z.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:35am - 9:25am (50 min)
    Kristine Z.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Meghan G.
  • Foundations
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Meghan G.