schedule

Sunday04/21
  • Full Body - Corechella 2024 (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Anna P.
  • Full Body - Corechella 2024 (outer glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Anna P.
  • Full Body - Corechella 2024 - Nicki Minaj (outer glutes & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body - Corechella 2024 (outer glutes & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body - Corechella 2024 - Mini Coachella (outer glutes & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Bri W.
  • Full Body - Corechella 2024 - Mini Coachella (outer glutes & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Bri W.
  • Full Body - Corechella 2024 - Harry Styles (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Katy S.
  • Full Body - Corechella 2024 - Taylor Swift & her friends (outer glutes & shoulders)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Katy S.
  • Full Body - Corechella 2024 - Care/of Raffle (outer glutes & shoulders)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Paige O.
  • Full Body - Corechella 2024 (outer glutes & shoulders)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Paige O.
  • Foundation50: Build Your Basics
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Dylan F.
  • Full Body - Corechella 2024 (outer glutes & shoulders)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Dylan F.
  • Full Body - Corechella 2024 (outer glutes & shoulders)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Jordyn M.
  • Full Body - Corechella 2024 (outer glutes & shoulders)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Jordyn M.
Monday04/22
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Natalia Alexis P.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Natalia Alexis P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Zha D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Zha D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Jamerah M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Jamerah M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Donovan L.
  • Foundation50: Build Your Basics
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Donovan L.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Anna M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Anna M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Anna P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Anna P.
Tuesday04/23
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Jordyn M.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Katy S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Katy S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Maria W.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Maria W.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kelly H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Kelly H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Kelly H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Anna P.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Jordyn M.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Dylan F.
Wednesday04/24
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Anna P.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Paige O.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Paige O.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Zha D.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Zha D.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Zha D.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Jamerah M.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Jamerah M.
    2 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Andrea M.
    1 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Andrea M.
    1 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Andrea M.
    4 of 15 open
  • Full Body - [solidcore] x Callowhill Greens (outer glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Bri W.
    0 of 15 open
  • Full Body - [solidcore] x Callowhill Greens (outer glutes & chest)
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Bri W.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Andrea M.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Andrea M.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Dylan F.
    6 of 15 open
  • Off-Peak Signature50: Full Body (outer glutes & chest)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Dylan F.
    6 of 15 open
Thursday04/25
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:30am - 5:20am (50 min)
    Pop L.
    8 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Pop L.
    1 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Scott B.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Scott B.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kayla R.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kayla R.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Alex C.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Alex C.
    0 of 15 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Zha D.
    9 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Zha D.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Andrea M.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Andrea M.
    1 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Katy S.
    1 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Katy S.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sarah S.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Sarah S.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Donovan L.
    6 of 15 open
Friday04/26
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Anna P.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Katy S.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Katy S.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Paige O.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Paige O.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Anna M.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Anna M.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Maria W.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Maria W.
    2 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Grace D.
    6 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Grace D.
    4 of 15 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    4:30pm - 5:30pm (60 min)
    Natalia Alexis P.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Natalia Alexis P.
    0 of 15 open
  • Full Body - Flashback Fridays (inner thighs & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Courtney R.
    1 of 15 open
  • Full Body - Club Bangers (inner thighs & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Courtney R.
    6 of 15 open
Saturday04/27
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jala C.
    10 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jala C.
    5 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Bri W.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Bri W.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Isabelle T.
    0 of 15 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Isabelle T.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Grace D.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Grace D.
    2 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Maria W.
    6 of 15 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Maria W.
    6 of 15 open
  • Full Body - Self-Care Saturday (outer glutes & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Courtney R.
    3 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Courtney R.
    7 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Kelly H.
    9 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Kelly H.
    12 of 15 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android