schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Alison M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Katie W.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Katie W.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Gretta M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:25pm - 2:15pm (50 min)
    Gretta M.
  • [Foundations] Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Gretta M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Adonah P.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Chloe H.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    8:25am - 9:15am (50 min)
    Adonah P.
  • Full Body (leg wrap & chest) - Kanye West: homecoming edition
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Adonah P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Cameron C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Kalena G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Kalena G.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:10am - 6:00am (50 min)
    Gretta M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Katie W.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:25am - 9:15am (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Chloe H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:35am - 11:25am (50 min)
    Tyler S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Laura H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Laura H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Devin G.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Devin G.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Claudette M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Claudette M.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:25am - 9:15am (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Daft punk vs deadmau5
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Claudette M.
  • Arms and Abs
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Katie W.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Katie W.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:10am - 6:00am (50 min)
    Gretta M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Devin G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Devin G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:25am - 9:15am (50 min)
    Claudette M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Lauren D.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    10:35am - 11:25am (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (hamstrings & triceps) - Britney
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Kalena G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Kalena G.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Katie W.
  • Arms and Abs
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Chloe H.
  • Off Peak Full Body (inner thighs & biceps) - Scene Kid [shakes]
    8:25am - 9:15am (50 min)
    Laura H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Laura H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - New Music Friday
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Claudette M.
  • Buns and Guns
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Claudette M.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Katie W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Katie W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (center glutes & chest) - Rita Ora + Friends
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Laura H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:25pm - 2:15pm (50 min)
    Laura H.