schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Carly K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Carly K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Amanda B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Amanda B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Andrea M.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lysandra P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lysandra P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Stephanie T.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Stephanie T.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Daniella P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Daniella P.
  • Buns + Abs
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Daniella P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Lysandra P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lysandra P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Amanda B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Amanda B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lysandra P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap) - Lysandra's Birthday Party Hits theme class
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lysandra P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Amanda B.
  • Buns + Guns
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Amanda B.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Daniella P.
  • Arms + Abs
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Daniella P.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Daniella P.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Julie G.
  • Buns + Guns
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Julie G.
  • Buns + Guns
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Stephanie T.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Stephanie T.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Lysandra P.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Lysandra P.
  • Buns + Guns
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Lysandra P.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Amanda B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Amanda B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Amanda B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Hailey R.
  • Buns + Abs
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Daniella P.
  • Arms + Abs
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Daniella P.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Carly K.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Carly K.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Miguel M.
  • Arms + Abs
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Miguel M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Miguel M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Julie G.
  • Buns+Guns - Pop Queens vs Rap Queens Theme Class
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Hailey R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Julie G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Stephanie T.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Stephanie T.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Andrea M.
  • Buns + Guns
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Lysandra P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lysandra P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Vero W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Vero W.