what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:35am - 9:25am (50 min)
    Kristina S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Kristina S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Tanvi K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:50am - 12:40pm (50 min)
    Tanvi K.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Tanvi K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Tanvi K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Haley H.
  • Buns + Guns
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Stephanie W.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:25am - 10:15am (50 min)
    Haley H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Haley H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Haley H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Kristina S.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Kristina S.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Liv V.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Liv V.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Theresa D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:25am - 10:15am (50 min)
    Rachel S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Liv V.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Liv V.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Rachel S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Rachel S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Rachel S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Stephanie W.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:25am - 10:15am (50 min)
    Stephanie W.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kristina S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Kristina S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Kristina S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Maggie T.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Maggie T.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Theresa D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Maggie T.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Maggie T.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:25am - 10:15am (50 min)
    Stephanie W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Stephanie W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Stephanie W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Stephanie W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Tanvi K.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Tanvi K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Tanvi K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Liv V.
  • Arms + Abs
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Stephanie W.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:25am - 10:15am (50 min)
    Stephanie W.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Theresa D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Theresa D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Kristina S.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:35am - 9:25am (50 min)
    Liv V.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Liv V.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Tanvi K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Theresa D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Theresa D.