schedule

Sunday11/26
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Grateful
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Catch Your Breath
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Lia B.
  • Buns + Guns
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Lia B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Naya B.
  • Foundations
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Naya B.
Monday11/27
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    LaBrea B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    LaBrea B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    LaBrea B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Naya B.
  • Full Body (center glutes & shoulders) - Trap Beats
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Naya B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Naya B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Naya B.
  • Full Body (center glutes & shoulders) - EDM
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lia B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lia B.
Tuesday11/28
  • Arms + Abs
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap) - National Organization for Women Giving Tuesday Benefit Class
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lauren L.
  • Arms + Abs
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lauren L.
Wednesday11/29
  • Full Body (leg wrap & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (leg wrap & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (leg wrap & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Naya B.
  • Beginner50
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Naya B.
  • Full Body (leg wrap & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Naya B.
  • Full Body (leg wrap & back) - Dance Party Jams
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    LaBrea B.
  • Full Body (leg wrap & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    LaBrea B.
  • Full Body (leg wrap & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    LaBrea B.
Thursday11/30
  • Buns + Guns
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ana H.
  • Advanced Supersolid 65min
    7:15am - 8:20am (65 min)
    Ana H.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Lauren L.
  • Buns + Guns
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (outer glutes & biceps) - Drake n' Wake
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Naya B.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Naya B.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lia B.
  • Full Body (outer glutes & biceps) - 90s Jams
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lia B.
Friday12/01
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    LaBrea B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    LaBrea B.
  • Buns + Guns
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Ana H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Ana H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Naya B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Naya B.
  • Beginner50
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Naya B.
Saturday12/02
  • Full Body (inner thighs & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Ana H.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Ana H.
  • Full Body (inner thighs & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    LaBrea B.
    8 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    LaBrea B.
    11 of 12 open
  • Beginner50
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    LaBrea B.
    6 of 12 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android