what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:55am - 7:45am (50 min)
    Rachel E.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Nicole T.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Nicole T.
  • Arms + Abs
    10:35am - 11:25am (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (hamstrings & biceps) - Vaccine Required
    11:40am - 12:30pm (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:45pm - 1:35pm (50 min)
    Lauren F.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:50pm - 2:40pm (50 min)
    Lauren F.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Tianmi T.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Diana M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Diana M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kellie R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kellie R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    3:20pm - 4:10pm (50 min)
    Rachel E.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Meredith W.
  • Buns + Guns
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Meredith W.
  • 30min Express - Core & Obliques
    6:40pm - 7:10pm (30 min)
    Meredith W.
  • 30min Express - Upper Body + Core
    7:25pm - 7:55pm (30 min)
    Meredith W.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lauren F.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Lauren F.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Morgan K.
  • Buns + Guns
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Morgan K.
  • 30min Express - Lower Body + Core
    4:30pm - 5:00pm (30 min)
    Nicole T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Nicole T.
  • Arms + Abs
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Nicole T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Diana M.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Morgan B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Morgan B.
  • Arms + Abs
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Annie G.
  • 30min Express - Lower Body + Core
    8:00pm - 8:30pm (30 min)
    Annie G.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (hamstrings & triceps) - Vaccine Required
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Morgan B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Morgan B.
  • Buns + Guns
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Annie G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Tianmi T.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Rachel E.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Rachel E.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Christine T.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Christine T.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Travel Series NYC
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Morgan B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Lauren F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Lauren F.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:55am - 7:45am (50 min)
    Rachel E.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Annie G.
  • Buns + Guns
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Annie G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:35am - 11:25am (50 min)
    Annie G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:40am - 12:30pm (50 min)
    Morgan K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:45pm - 1:35pm (50 min)
    Morgan K.